Saunaillat

Hirsisauna

Kenttien laidalta löytyy Pohjanmaalla käsityönä valmistettu hirsisauna. Kunnon löylyt ja hirren tuoksu tuovat äärimmäisen rentouttavan saunakokemuksen. Voit hetken luulla olevasi järven rannalla mökillä.

Asiakkaamme voivat pelien päätteeksi napata rantabaarista juotavaa ja sujahtaa löylyihin. Sauna sekä suihkutilat ovat unisex-mallia. Löylyihin pääsee uikkareilla tai pelishortseilla.

Saunailta ja pelipaketti

Tilamme soveltuvat hyvin joukkueen saunailtoihin ja yrityksen virkistäytymispäiville. Voimme kattaa tilaisuuteen pöydät rantabaariimme tai saunan viereen hiekalle.

Saunan yksityiskäyttö ja pelit on suosituin kombo kun lähdetään viettämään kaveriporukalla iltaa pidemmän kaavan mukaan!

Saunamme on unisex-mallia, 4-8 henkilön tunnelmallinen hirsisauna. Pohjanmaalta etelään tiensä löytänyt sauna täytyy itse kokea! Monesti asiakkaat ovat kertoneet saunan antaneen viimeisen silauksen onnistuneelle illalle. Uikkarit kannattaa pakata mukaan. Sauna sijaitsee kenttien yhteydessä patiolla ja on tärkeä osa Hiekan tunnelmaa.

Beach volley -kenttä

+

saunan yksityiskäyttö
3 tuntia

275 euroa
lisätunti 85 euroa

Saunan varaukset hiekka@hiekka.fi

Beach-volley kentät
ma-su 7:00-24:00

Rantabaari
ma-pe 15:00-22:00
la-su 10:00-24:00

Ota yhteyttä
045 145 2340
rantabaari@hiekkabeach.fi
tapahtumat@hiekkabeach.fi

Hiekka Beach Volley Club - Helsinki © All Rights Reserved.