Yritystilaisuudet

Yritys- ja yksityis-
tilaisuudet

Järjestä ikimuistoinen tapahtuma Hiekalla!

Tunnelma on taatusti lämmin ja ympäristö ainutlaatuinen, kun rosoisen logistiikkahallin sisältä paljastuu 800m2 kokoinen hiekkakeidas. Hiekan rento ja tunnelmallinen ympäristö tarjoaa hyvät puitteet juhlille, kokouksille ja työhyvinvointipäiville.

RANTABILEET

Rantabileet vievät yrityksesi tai ystäväsi etelän tunnelmiin mihin vuodenaikaan tahansa. Tapahtuma suunnitellaan aina toiveittesi mukaan.

Juhliin on mahdollista järjestää rentoja rantapelejä, kuten mölkkyä, beachfutista tai petanquea. Illan menoa nostattamaan voit valita bilebändin, juontajan tai DJ:n. Lisäksi olemme luoneet yhteistyössä Catering-palvelun kanssa erilaisia menuvaihtoehtoja, joista on helppo valita iltaan sopiva ateria viinin kera. Hiekka toimii loistavasti tanssilattiana, jossa kengät eivät purista, ja valaistuksella saamme luotua ikimuistoisen iltahämärän tunnelman.

TOIMISTOSTA RANNALLE

Toimistosta rannalle on sporttinen työhyvinvointipäivä yrityksille, jotka haluavat tarjota työntekijöilleen piristäviä aktiviteetteja harmaaseen arkeen. Lajivaihtoehtoina voitte valita beach volleyta tai futista talon tapaan. Paketti pitää sisällään ohjauksen lajin saloihin, leikkimielisen turnauksen, sekä saunatilan. Myös ruokailun voi lisätä pakettiin.

Rauhallisempaan touhuamiseen lajivalikoimastamme löytyy myös petanque ja mölkky. Näillekin lajeille järjestyy leikkimielinen turnaus, johon voimme halutessanne järjestää myös tuomaroinnin erimielisyyksien välttämiseksi.

Luodaan yhdessä yrityksellenne sopivin paketti, ja vietetään aktiivinen päivä rantatunnelmissa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
IMG-20201017-WA0007

KOKOUSTA HIEKALLA

Tarjoamme yrityksille mahdollisuuden järjestää kokouksia tai vaikkapa koulutuspäiviä rennossa ympäristössä.

Meillä voi löysätä kravattia ja nauttia rantatunnelmasta töiden lomassa. Voimme järjestää teille videotykin ja valkokankaan Hiekalle tai rantabaariin, miten asiakas ikinä haluaakaan. Säkki- ja aurinkotuolit täydentävät kokouksen fiilistä jo valmiiksi rennossa ympäristössä.

Monesti kokouksiin liitetään aamupala ja lounas.

Kysy lisää tästä vaihtoehdosta!

 

 

SAUNAILLAT

Pohjanmaalla käsityönä valmistettu hirsisauna on elämys! 

Sauna on yhden kenttämme yhteydessä ja suoraan lauteilta pystyy seuraamaan kavereiden beach pelejä. Sauna varaukseen kuuluu aina yhden kentän varaus ja pelivälineet: beach volley, beach futis, spike ball, petaque ja mölkky. Löylyihin sopii sujuvasti kerralla 8 henkilöä, mutta kenttään yhdistettynä tila sopii myös isommille porukoille toisten vilvoitellessa terassilla tai pelaten erilaisia rantalajeja.

Saunaillat yhdistettynä peleihin ovat loistava vaihtoehto urheiluseurojen kauden päätöksiin, syntymäpäiville tai yritysten virkistyspäiville. Iltaan voi helposti liittää kevyen ruokailun tai laajemman kokonaisuuden budjetista riippuen.

sauna ryhmä-2
saunailta4
tutustu hiekkaan

Tarjouspyynnöt

Beach-volley kentät
ma-su 7:00-24:00

Rantabaari
ma-pe 15:00-22:00
la-su 10:00-24:00
045 146 1055
rantabaari@hiekkabeach.fi

Myyntitykki Tommi Tuomola
045 145 2340
tapahtumat@hiekkabeach.fi

Hiekka Beach Volley Club - Helsinki © All Rights Reserved.