Yksityistilaisuudet

Yksityis-
tilaisuudet

Kun haluatte järjestää ikimuistoisen tapahtuman lämminhenkisessä ja uniikissa ympäristössä on Hiekka oikea paikka teille!

Rosoinen logistiikkahalli on kokenut mielettömän muutoksen, kun sisältä paljastuu 800m2 hiekkakeidas. Hangon merimaisemat sekä suomalaisesta puusta käsityönä rakennettu rantabaari luovat rennon ympäristön juhlille.

bändi 2

”Rakennamme aina yhdessä asiakkaan kanssa toiveiden mukaiset juhlat”

Perinteisesti tilaisuuksiin on kuulunut maittava ruoka katettuna hiekalle. Ryhmästä riippuen rantapelit yleensä vetävät puoleensa ja on rento tapa viettää iltaa. Voimme tarjota esiintyjiä joka tilaisuuteen. Kauttamme hoituu bilebändit, juontajat sekä DJ:t nostattamaan illan tunnelmaa. Hiekka toimii mainiona tanssilattiana rantabileissä. Tunnelmavalaistuksen kanssa yhdistettynä tila luo varmasti edellytykset rennoille sekä onnistuneille yksityisjuhlille.

BUFFET HIEKALLE TARJOILTUNA

Yhteistyössä Catering-palvelun kanssa olemme luoneet valmiiksi erilaisia menu vaihtoehtoja, joista asiakkaan on helppo valita iltaan sopivin. Kynttilöiden valaistessa, jalat hiekkaan upotettuna, on tunnelmallista kokoontua yhdessä nauttimaan maittavaa ruokaa viinin kera.

Business To Beach

BUSINESS TO BEACH

Virginie De Carne luennoi jengiänne tiimipelaamisen tärkeydestä biitsissä ja sen soveltamisesta työympäristöön. Päivä Virin kanssa aloitetaan aamupalalla ja 45 minuutin luennolla, sen jälkeen suunnataan hiekalle pelaamaan! Kun hiki on saatu pintaan, halukkaat voivat ottaa löylyt elämyksellisessä hirsisaunassa. Löylyjen jälkeen koittaa lounas ja virkistävä luento esimerkiksi unen tärkeydestä palautumisessa.

 

 

KOKOUSTA HIEKALLA

Tarjoamme yrityksille mahdollisuuden järjestää kokouksia rennossa ympäristössä. Meillä voi löysätä kravattia ja nauttia rantatunnelmasta töiden lomassa. Voimme järjestää teille videotykit ja valkokankaat Hiekalle. Säkkituolit sekä aurinkotuolit täydentävät rentoa fiilistä. Myös rantabaaristamme löytyy videotykki sekä valkokangas, joten asiakkaalla on mahdollisuus valita mieleisensä tila. Kokouksiin kuuluu aamupala sekä lounas tiloissamme katettuna.

Yksityistilaisuudet Hiekalla

Tarjouspyynnöt

Beach-volley kentät
ma-su 7:00-24:00

Rantabaari
ma-pe 15:00-22:00
la-su 10:00-24:00

Ota yhteyttä
045 145 2340
rantabaari@hiekkabeach.fi
tapahtumat@hiekkabeach.fi

Hiekka Beach Volley Club - Helsinki © All Rights Reserved.