Yritystilaisuudet

Yritys- ja yksityis-
tilaisuudet

Kun haluatte järjestää ikimuistoisen tapahtuman lämminhenkisessä ja uniikissa ympäristössä on Hiekka oikea paikka teille!

Rosoinen logistiikkahalli on kokenut mielettömän muutoksen, kun sisältä paljastuu 800m2 hiekkakeidas. Hangon merimaisemat sekä suomalaisesta puusta käsityönä rakennettu rantabaari luovat rennon ympäristön juhlille, kokouksille tai työhyvinvointipäiville.

RANTABILEET

Rantabileillä tuot yrityksesi etelän tunnelmiin mihin vuodenaikaan tahansa. Perinteisiin juhliin kuuluu rennot rantapelit, maittava ruoka katettuna hiekalle ja letkeä soundi.

Esiintyjiksi nostattamaan illan menoa on mahdollista valita bilebändi, juontaja tai DJ. Yhteistyössä Catering-palvelun kanssa olemme luoneet valmiiksi erilaisia menuvaihtoehtoja, joista on helppo valita iltaan sopivin ateria viinin kera.

Tapahtuma suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan toiveiden mukaisesti ja hiekan toimiessa tanssilattiana sekä valaistuksen luoma iltahämärän tunnelma takaavat onnistumisen ikimuistoiselle yritysjuhlalle!

TOIMISTOSTA RANNALLE

Toimistosta Rannalle on meidän järjestämä sporttinen työhyvinvointipäivä yritykselle, joka haluaa tarjota työntekijöilleen piristäviä aktiviteetteja harmaaseen arkeen. Lajivaihtoehtoina löytyy beach volley tai -futis talon tapaan. Paketti pitää sisällään ohjauksen lajien saloihin, leikkimielisen turnauksen, sekä saunan. Myös ruokailu on mahdollista lisätä pakettiin.

Rennompaan touhuamiseen ja hien välttelyyn valikoimastamme löytyy myös petanque ja mölkky. Halutessanne voimme järjestää näille lajeille hupimielisen turnauksen ja tuomaroinnin erimielisyyksien välttämiseksi.

Luodaan yhdessä yrityksellenne paras paketti ja vietetään aktiivinen päivä rantatunnelmissa!

KOKOUSTA HIEKALLA

Tarjoamme yrityksille mahdollisuuden järjestää kokouksia tai vaikkapa koulutuspäiviä rennossa ympäristössä.

Meillä voi löysätä kravattia ja nauttia rantatunnelmasta töiden lomassa. Voimme järjestää teille videotykin ja valkokankaan Hiekalle tai rantabaariin, miten asiakas ikinä haluaakaan. Säkki- ja aurinkotuolit täydentävät kokouksen fiilistä jo valmiiksi rennossa ympäristössä.

Monesti kokouksiin liitetään aamupala ja lounas.

Kysy lisää tästä vaihtoehdosta!

 

 

SAUNAILLAT

Pohjanmaalla käsityönä valmistettu hirsisauna on elämys! 

Sauna on yhden kenttämme yhteydessä ja suoraan lauteilta pystyy seuraamaan kavereiden beach pelejä. 

Sauna varaukseen kuuluu aina yhden kentän varaus ja pelivälineet: beach -volley, -futis, petaque ja mölkky).

Löylyihin sopii sujuvasti kerralla  8 -henkilöä, mutta sopii myös isommille porukoille toisten samalla vilvoitellessa terassilla tai pelaten erilaisia rantalajeja.

Tilamme soveltuvat hyvin joukkueen saunailtoihin ja yrityksen virkistäytymispäiville. Saunailtaan voi liittää helposti kevyen ruokailun tai laajemman kokonaisuuden budjetista riippuen.

sauna ryhmä-2
Yksityistilaisuudet Hiekalla

Tarjouspyynnöt

Beach-volley kentät
ma-su 7:00-24:00

Rantabaari
ma-pe 15:00-22:00
la-su 10:00-24:00
045 146 1055
rantabaari@hiekkabeach.fi

Myyntitykki Tommi Tuomola
045 145 2340
tapahtumat@hiekkabeach.fi

Hiekka Beach Volley Club - Helsinki © All Rights Reserved.